Perméabilitas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Permeability ngabogaan sabaraha harti:

  1. Dina éléktromagnétisme, perméabilitas nyaéta tingkat magnétisasi material nu pakait jeung médan magnét.
  2. Dina géologi, perméabilitas nyaéta ukuran kamampuh hiji matéri keur ngaliwatkeun cai.