Peter O'Toole

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
O'Toole in 1968

Peter Seamus Lorcan O'Toole (gumelar 8 Agustus 1932 – pupus 14 Désémber 2013 dina yuswa 81 taun) nyaéta saurang aktor ti Irlandia.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg