Petojo Selatan, Gambir, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Petojo Selatan

Peta lokasi Petojo Selatan
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Gambir
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Petojo Selatan nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Gambir, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg