Piala Afrika 1996

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Piala Afrika 1996 diayakeun di Afrika Kidul ti 13 Januari nepi ka 3 Pébruari 1996. 15 tim ralomba dina kajuaraan maén bal ieu. Dina kajuaraan ieu, Afrika Kidul midang salaku juara sanggeus ngéléhkeun Tunisia kalawan skor 2-0. Zambia jeung Ghana hasil nembus asup babak semifinal.

Stadion[édit | sunting sumber]

Kota Stadion Kapasitas
Johannesburg Soccer City 80,000
Durban Kings Park Stadium 52,000
Bloemfontein Free State Stadium 40,000
Port Elizabeth EPRU Stadium 33,852

Panyitak gol[édit | sunting sumber]

5 gol

4 gol

3 gol

2 gol

Gol bunuh diri


1 gol

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]