Pintu Terlarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun novélna, tingali Pintu Terlarang (novél)
Pintu Terlarang
Sutradara Joko Anwar
Produser Sheila Timothy
Panulis Joko Anwar
Béntang Fachri Albar
Marsha Timothy
Ario Bayu
Otto Djauhari
Tio Pakusadewo
Henidar Amroe
Musik Aghi Narottama
Bemby Gusti
Ramondo Gascaro
Sinématografi Ipung Rahmat Syaiful
Éditor Wawan I Wibowo
Distributor Lifelike Pictures
Durasi 115 menit
Nagara Indonésia
Ramatloka
Profil di IMDb
Panarimaan
Festival Film Indonésia 2009

Pintu Terlarang (Forbidden Door) nyaéta hiji pilem horor/carita geter Indonésia nu dirilis dina taun 2009. Pilem ieu dieusian di antarana ku Fachri Albar, Marsha Timothy, Ario Bayu, Otto Djauhari, Tio Pakusadewo, jeung Henidar Amroe. Carita pilem ieu diadaptasi ti novél kalawan judul Pintu Terlarang, beunang Sekar Ayu Asmara.

Pamaén[édit | sunting sumber]

Panarimaan[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Indonesia film clapperboard.svg