Pitopatologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pitopatologi atawa patologi tutuwuhan nyaéta sain pikeun diagnosa jeung ngatur panyakit tutuwuhan. Nyakup sakabeh panyabab inféksi nu nyerang tutuwuhan jeung that attack plants and panyakit abiotik, tapi teu kaasup hérbivora ku insékta, mamalia, jeung sajabana. Ampir sapuluh persén produksi pangan di dunya rugi kusabab panyakit ieu.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg