Plazas de soberanía

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Téritori daulat sareng Céuta, Mélilya, jeung Isla de Alborán.

Plazas de soberanía (palapalan Spanyol: [ˈplaθaz ðe soβeɾaˈni.a]) atawa téritori daulat, disebut ogé salaku Afrika Kalér Spanyol atawa Afrika Spanyol, nyaéta téritori Spanyol di daratan kalér buana Afrika nu wawatesan jeung Maroko, salian ti kota otonom Céuta jeung Mélilya.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Spain topics Citakan:Administrative divisions of Spain


Countries.png