Plumbon, Limpung, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Plumbon

Peta lokasi Plumbon
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Limpung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Plumbon nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Limpung, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg