Pondok Petir, Sawangan, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Pondok Petir

Peta lokasi Pondok Petir
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Kacamatan Sawangan
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pondok Petir nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Sawangan, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg