Propinsi Al-Jawf

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Al Jawf (disambiguation), tempo Al Jawf (disambiguation) (disambiguasi).

Koordinat: 29°30′N 39°30′E / 29.5, 39.5

Al-Jawf
الجوف
—  Propinsi  —
Lokasi Al-Jawf di Arab Saudi
Ibu kota Al-Jawf
Manatiq 3
Pamaréntahan
 - Gubernur Pangéran Fahd bin Badr
Aréa
 - Total 100.212 km2
Populasi (2010)
 - Total 440.009
ISO 3166-2 12

Al-Jawf (Basa Arab: الجوفAl Ǧauf dilapalkeun [ælˈdʒawf]), nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kalér nagara, wawatesan jeung Yordania. Legana kira-kira 100.212 km². Ibu kotana nyaéta Sakakah.

Propinsi ieu miboga 3 kagubernuran: Sakakah, Qurayyat, jeung Dumat Al-Jandal.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]