Propinsi Al-Jawf

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Keur guna lian ti Al Jawf (disambiguation), tempo Al Jawf (disambiguation) (disambiguasi).

Koordinat: 29°30′N 39°30′E / 29.500°N 39.500°E / 29.500; 39.500

Al-Jawf
الجوف
Propinsi
Lokasi Al-Jawf di Arab Saudi
Lokasi Al-Jawf di Arab Saudi
Ibu kota Al-Jawf
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Government
 • Gubernur Pangéran Fahd bin Badr
Aréa
 • Total 100.212 km2 (38,692 sq mi)
Populasi (2010)
 • Total 440.009
ISO 3166-2 12

Al-Jawf (Basa Arab: الجوفAl Ǧauf dilapalkeun [ælˈdʒawf]), nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kalér nagara, wawatesan jeung Yordania. Legana kira-kira 100.212 km². Ibu kotana nyaéta Sakakah.

Propinsi ieu miboga 3 kagubernuran: Sakakah, Qurayyat, jeung Dumat Al-Jandal.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]