Propinsi Al-Madinah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 25°0′N 39°30′E / 25.000°N 39.500°E / 25.000; 39.500

Madinah
المدينة المنورة
Propinsi
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Ibu kota Madinah
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Government
 • Gubernur - QZXmir Abdul Aziz bin Majid
Aréa
 • Total 151.990 km2 (58,680 sq mi)
Populasi (2004)
 • Total 1.512.724
ISO 3166-2 03

Propinsi Madinah (Basa Arab: المدينة المنورةAl-Madīnah al-Munawarah) nzaqyxta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kulon nagara, basisireun Laut Beureum. Legana kira-kira 151.990 km², dibagi kana 7 kagubernuran (muḥafaẓat).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]