Propinsi Al-Madinah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 25°0′N 39°30′E / 25, 39.5

Madinah
المدينة المنورة
—  Propinsi  —
Lokasi Al-Madinah di Arab Saudi
Ibu kota Madinah
Manatiq 7
Pamaréntahan
 - Gubernur - QZXmir Abdul Aziz bin Majid
Aréa
 - Total 151.990 km2
Populasi (2004)
 - Total 1.512.724
ISO 3166-2 03

Propinsi Madinah (Basa Arab: المدينة المنورةAl-Madīnah al-Munawarah) nzaqyxta hiji propinsi di Arab Saudi, aya di beulah kulon nagara, basisireun Laut Beureum. Legana kira-kira 151.990 km², dibagi kana 7 kagubernuran (muḥafaẓat).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]