Propinsi Baghlan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Baghlan
بغلان
—  Propinsi  —
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
Koordinat: 35°N 68°E / 35°N 68°E / 35; 68Koordinat: 35°N 68°E / 35°N 68°E / 35; 68
Nagara Apganistan
Ibu kota Puli Khumri
Aréa
 - Total 21.112 km2
Populasi [1]
 - Pakiraan (2006) 779.000
Basa Basa Pérsia Dari
Basa Pastun

Baghlan (Basa Pérsia/Basa Pastun: بغلان Baġlān) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagarana. ibu kotana nyaéta Puli Khumri. Ngaran propinsi ieu asalna ti ngaran kota Baghlan.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Baghlan


Countries.png