Propinsi Balkh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 36°30′N 67°30′E / 36.5°N 67.5°E / 36.5; 67.5
Balkh (بلخ)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Mazar-e Sharif
Area 17.249 km2 (6.660 sq mi)
Population 1,123,948 (2006) [1]
Kepadatan 70.46 / km2 (Kesalahan ekspresi: Karakter tanda baca "." tak dikenali / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Basa Pérsia
Pastun
Uzbék
Lokasi Propinsi Balkh di Apganistan
Distrik-distrik di Balkh

Balkh (Basa Pérsia/Basa Pastun: بلخ) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalé nagara. Ibu kotana nyaéta Mazar-e Sharif.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Balkh


Countries.png