Propinsi Daykundi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun séké Hazara, tingali Séké Daikundi.
Koordinat: 33°45′N 66°15′E / 33.75°N 66.25°E / 33.75; 66.25
Day Kundi (دایکندی)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Nili
Area 18.088 km2 (6.984 sq mi) [1]
Population 399,600 (2006) [2]
Kepadatan 49.4 / km2 (Kesalahan ekspresi: Karakter tanda baca "." tak dikenali / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pérsia (Hazaragi jeung dialék Dari)
Pastun
Lokasi Day Kundi di Apganistan

Day Kundi (basa Pérsia: دایکندی) ogé diéjah Daikondi, Dāykondī, atanapi Daikundi nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Nili.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Statoids". 
  2. "World Gazetteer". Diarsipkan dari yang asli pada 5 Januari 2013. 

Citakan:Districts of Day Kundi


Countries.png