Propinsi Faryab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 36°N 65°E / 36, 65
Faryab (فارياب)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Maymana
Area 20.293 km2 (7.835 sq mi)
Population 858.600 (2006) [1]
Kepadatan 42.3 / km2 (Kesalahan ekspresi: Karakter tanda baca "." tak dikenali / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Uzbék (53,5%)
Pérsia Dari (27%)
Pastun (13%)
Peta Propinsi Faryab di Apganistan

Fāryāb (basa Pérsia: فاریاب) nyaéta salsahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara. Ibu kotana nyaéta Maymana. Mayoritas populasina nyaéta Urang Uzbék.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "World Gazetteer". Diarsipkan dari yang asli pada 9 Désémber 2012. 

Citakan:Districts of Faryab


Countries.png