Propinsi Ha'il

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Haʾil
حائل
Propinsi
Lokasi Propinsi Haʾil di Arab Saudi
Lokasi Propinsi Haʾil di Arab Saudi
Ibu kota Haʾil
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Government
 • Gubernur Saud bin Abdul Muhsin
Aréa
 • Total 103.887 km2 (40,111 sq mi)
Populasi (2004)
 • Total 527.033
ISO 3166-2 06

Propinsi Haʾil (Basa Arab: حائلḤāʾil) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara. Legana kira-kira 103.887 km². Ibu kotana nyaéta Haʾil.