Propinsi Helmand

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Helmand jan
هلمند
—  Propinsi  —
Lokasi Propinsi Helmand di Apganistan
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Lashkar Gah
Aréa
 - Total 58.584 km2
Populasi [1]
 - Total 1,441,769

Helmand (Basa Pastun/Pérsia Dari: هلمند) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kidul-kulon nagara. Ibu kotana nyaéta Lashkar Gah.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Helmand Citakan:War on Terror


Countries.png