Propinsi Kapisa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Koordinat: 35°00′N 69°42′E / 35.0, 69.7
Kapisa (کاپیسا)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Mahmud-i-Raqi
Area 1.842 km2 (711 sq mi)
Population 364.900 [1]
Kepadatan 195 / km2 (505 / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pérsia
Pastun
Pashayi
Lokasi Propinsi Kapisa di Apganistan

Kapisa (Basa Pérsia/Basa Pastun: کاپيسا) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér-wétan nagara. Ibu kotana nyaéta Mahmud-i-Raqi. Aréa propinsi ieu nyaéta 1.842 km².[2]

Pagawé konstruksi ngagawéan proyék pawangunan jalan di Mahmud Rahqi.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Kapisa


Countries.png