Propinsi Laghman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Laghman
لغمان
—  Propinsi  —
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66, 70.20Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66, 70.20
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Mehtar Lam
Aréa
 - Total 3.843 km2
Populasi (2008)[1]
 - Total 382.280
 Kapadetan 99,5/km²
Zona wanci UTC+4:30

Laghman (Basa Pérsia/basa Pastun: لغمان ) nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara, ibu kotana nyaéta Mehtar Lam.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu klauar[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Laghman


Countries.png