Propinsi Laghman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Laghman
لغمان
Propinsi
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66°N 70.20°E / 34.66; 70.20Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66°N 70.20°E / 34.66; 70.20
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Mehtar Lam
Aréa
 • Total 3.843 km2 (1,484 sq mi)
Populasi (2008)[1]
 • Total 382.280
 • Dénsitas 99/km2 (260/sq mi)
Time zone UTC+4:30

Laghman (Basa Pérsia/basa Pastun: لغمان ) nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara, ibu kotana nyaéta Mehtar Lam.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu klauar[édit | sunting sumber]

Citakan:Districts of Laghman


Countries.png