Psikologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Psikologi nyaéta widang élmu akademis jeung terapan anu aya hubungannana jeung studi ngeunaan pikiran, otak sarta kalakuan manusa. Psikologi ogé kakaitan jeung aplikasi pangaweruh éta dina anéka widang aktivitas manusa, kaasup masalah kahirupan sapopoé masing-masing individu jeung nambaan gangguan méntal.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg