Pul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pul nya éta tonjolan kaluar di sol sapatu, atawa tatambahan kana sapatu, anu nyadiakeun daya dina paroman aréna anu lembut atawa licin.

Pul jukut[édit | sunting sumber]

Teu kawas paku lintasan anu aya dina sapatu pikeun olahraga saperti sawatara nomer atlétik jeung golf, sapatu pikeun olahraga tim anu dimaénkeun dina jukut umumna miboga pul nu gedé di bagian handap pikeun nulungan dina nyekelan paroman lapangan, nyegas tisolédat jeung nulungan dina parobahan arah anu gancang. Aya 3 jenis utama pul pikeun maén bal: buleud (round), taneuh teuas (hard ground), jeung bladed. Aya ogé pul anu dijieun ti logam, tapi kirang umum sabab ilégal dina sababaraha olahraga pikeun alesan kasalametan.


Sports icon.png