Pulo komodo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Taman Nasional Komodo ayana diantara Propinsi Nusa Tenggara Barat jeung Nusa Tenggara Timur, Taman ieu ngawengku tilu pulo gedé nya éta Pulo Komodo, Pulo Rinca, sarta Pulo Padar sarta sababaraha pulo leutik jeung wewengkon darat sakitar 603 km² sarta wewengkon total nya éta 1817 km². [1] Sacara administratif wewengkon ieu ayana di Kacamatan Komodo, Kabupatén Manggarai Barat, Propinsi Nusa Tenggara Timur. [1]






Nulis.jpg



Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b Taman Nasional (Diakses tanggal 8 November 2011)