Puntang, Losarang, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Puntang

Peta lokasi Puntang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Losarang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Puntang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg