Pusakanagara, Ciamis, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pusakanagara

Peta lokasi Pusakanagara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Ciamis
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pusakanagara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg