Républik Komi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Républik Komi di Rusia
Komi03.png

Républik Komi mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 415.900 km² jeung populasi 1.018.674 jiwa (2002), kalawan kapadetan 2,44 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Syktyvkar.

Bandéra Républik Komi



Countries.png