Républik otonom

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hiji républik otonom nyaéta hiji rupa babagian administratif mirip jeung hiji propinsi.

Républik otonom di Républik Sosialis Soviét[édit | sunting sumber]

Wewengkon Perancis[édit | sunting sumber]

Tingkatan ieu bisa ogé diarah kana 13 urut wewengkon Perancis di Afrika saméméh 1960, nalika sakabéhna merdika:

Citakan:Types of administrative country subdivision


Society.png