Raichō

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Raichō
WestJapanRailwayCompanyType485.jpg
Kareta seri 485 Raichō gerbong panorama, (Désémber 2006)
Tipe layanan Limited express
Operator JR West
Mimiti 1964


Seri 681 EMU di Thunderbird mimiti (Mei 2006)

Raichō (雷鳥) nyaeta kareta limited express antara Osaka jeung Kanazawa, Jepang, ngagunakeun bagean ti Jalur Utama Tōkaidō, Kosei Line, jeung Jalur Utama Hokuriku. Dioperasikeun ku West Japan Railway Company (JR West).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]