Ramat lancah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ramat lancah

Ramat lancah nyaéta alat nu diwangun ku lancah tina serat lancah nu loba ngandung protéin nu dikaluarkeun tina spinérét dina tungtung abdoménna. Ramat lancah lolobana dipaké pikeun ngajaring mangsa ti sabangsa serangga, tapi aya ogé anu henteu ditujukeun pikeun hal éta.

Rupa ramat lancah[édit | sunting sumber]

Papatong jarum (hirup kénéh) nyangked dina ramat lancah.

Ramat lancah téh aya sababaraha rupa; malah sababaraha lancah diklasifikasi dumasar rupa ramatna.

Galeri[édit | sunting sumber]


Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • Spider web. Wikipédia édisi basa Inggris (disalin 4 Séptémber 2008)


Nulis.jpg