Rancah, Rancah, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Rancah

Peta lokasi Rancah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Rancah
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Rancah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rancah, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg