Randamidang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Randamidang
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicot
(unranked): Asterid
Order: Asterales
Family: Asteraceae
Genus: Cosmos
Species: C. caudatus
Ngaran binomial
Cosmos caudatus
Kunth
Sinonim

Bidens caudatus

Kembang randamidang

Randamidang (Cosmos caudatus) nyaéta hiji spésiés tutuwuhan ti genus Cosmos. Tutuwuhan ieu bisa dipanggih di wewengkon tropis. Dina kulinér Indonésia, randamidang biasana dipaké kanggo lalab dina urab, pecel, atanapi katuangan lian.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Heliantheae-stub