Randamidang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Randamidang
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicot
(unranked): Asterid
Order: Asterales
Kulawarga: Asteraceae
Génus: Cosmos
Spésiés: C. caudatus
Ngaran binomial
Cosmos caudatus
Kunth
Sinonim

Bidens caudatus

Kembang randamidang

Randamidang (Cosmos caudatus) nyaéta hiji spésiés tutuwuhan tina genus Cosmos. Tutuwuhan ieu bisa kapanggih di wewengkon tropis. Dina kulinér Indonésia, randamidang biasana dipaké keur lalab dina urab, pecel, atawa dahareun lianna.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Heliantheae-stub