Rangpur, Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rangpur
রংপুর
—  Badan Kota  —
Lalandian: Kota Héjo
Rangpur is located in Bangladés
Rangpur
Lokasi Rangpur di Bangladés
Koordinat: 25°34′N 89°15′E / 25.56°N 89.25°E / 25.56; 89.25Koordinat: 25°34′N 89°15′E / 25.56°N 89.25°E / 25.56; 89.25
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Rangpur
Distrik Distrik Rangpur
Ngadeg 16 Désémber 1769[1]
Munisipalitas 1869[1]
Badan Kota Rangpur 1 Juli 2012[2]
Aréa
 - Total 2.307,78 km2
Kaluhuran 34 m (112 ft)
Populasi ((Perkiraan 2012))
 - Total 343.122
 Kapadetan 110/km²
Zona wanci BST (UTC+6)
Kode pos 5400[3]
Kode Telepon Nasional +880
Kode telepon 0521
Situs web Ramatloka

Rangpur (Basa Benggala: রংপুর) nyaéta salah sahijii kota utama di Bangladés.

Kota kembar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Bangladesh-stub