Rangpur, Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rangpur
রংপুর
Badan Kota
Rangpur town.jpg
Nickname(s): Kota Héjo
Rangpur, Bangladés is located in Earth
Rangpur, Bangladés
Rangpur, Bangladés (Earth)
Lokasi Rangpur di Bangladés
Koordinat: 25°34′N 89°15′E / 25.56°N 89.25°E / 25.56; 89.25Koordinat: 25°34′N 89°15′E / 25.56°N 89.25°E / 25.56; 89.25
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Rangpur
Distrik Distrik Rangpur
Ngadeg 16 Désémber 1769[1]
Munisipalitas 1869[1]
Badan Kota Rangpur 1 Juli 2012[2]
Aréa
 • Total 2.307.78 km2 (891.04 sq mi)
Elevation Kesalahan ekspresi: Operator * tak terduga m (Kesalahan ekspresi: Operator / tak terduga ft)
Populasi ((Perkiraan 2012))
 • Total 343.122
 • Dénsitas 110/km2 (300/sq mi)
Time zone BST (UTC+6)
Kode pos 5400[3]
Kode Telepon Nasional +880
Kode telepon 0521
Website Ramatloka

Rangpur (Basa Benggala: রংপুর) nyaéta salah sahijii kota utama di Bangladés.

Kota kembar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Bangladesh-stub