Ras Tanura

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ras Tanura
(رأس تنورة)
Nagara Flag of Saudi Arabia.svg Arab Saudi
Propinsi Asy-Syarqiyah
Populasi (2009)
 - Kota 73.933
  Kota Ras Tanura
Kode Aréa(s) +966-3
Kapal tanker di palabuan

Ras Tanura (Ra's Tannūrah, رأس تنورة) nyaéta hiji kota di Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi. Wewengkonna aya di hiji semenanjung nu ngarah ka Teluk Pérsia. Ras Tanura dihubungkeun jeung Jalan Raya Zhahran-Jubail nu ngahubungkeunana ka kota-kota nu jauh kawas Jubail jeung Dammam.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Saudi cities Koordinat: 26°39′N 50°10′E / 26.650°N 50.167°E / 26.650; 50.167