Rayon Goranboy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Goranboy
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Goranboy (beureum)
Populasi (2010): 96.500
Aréa (km2.): 1790
Ibu kota: Goranboy

Goranboy nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Goranboy Rayon