Rayon Julfa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Julfa (Culfa)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Julfa
Populasi (perkiraan 2006): 35.900
Aréa (km2.): 1000
Kode telepon: 0136
Ibu kota: Julfa

Julfa (Culfa) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Julfa Rayon