Rayon Kangarli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Kəngərli (Kangarli)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Kangarli
Populasi (perkiraan 2005): 25.500
Aréa (km2): 682
Kode telepon: 0136
Ibu kota: Givrakh

Kangarli atanapi Kengerli (Basa Azerbaijan: Kəngərli) nyaéta hiji raion di Azerbaijan, dina Républik Otonom Nakhchivan.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

www.azerbaijan.az/ Districts/ districts e.html

Citakan:Kangarli Rayon