Rayon Khachmaz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Khachmaz
Koordinat: 41°28′N 48°48′E / 41.467, 48.8Koordinat: 41°28′N 48°48′E / 41.467, 48.8
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Aréa
 - Total 1.045 km2
Kaluhuran 27 m (89 ft)
Populasi (2010)
 - Total 160.100
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Khachmaz

Khachmaz nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Khachmaz.

Citakan:Khachmaz Rayon

Citakan:Azerbaijan-geo-stub