Rayon Ordubad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Ordubad
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Ordubad
Populasi (Sénsus 1999): 40.600
Aréa (km2.): 970
Kode telepon: 0136
Ibu kota: Ordubad

Ordubad nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Ordubad Rayon