Rayon Qubadli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Qubadli

Qubadli (Qubadlı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Républik Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh. Dumasar kana sénsus Soviét 1989, populasina 28.110 jiwa.[1] According to undated Azerbaijani data, the population was 34,100.[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Qubadli Rayon