Rayon Qusar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Qusar
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Qusar
Populasi (perkiraan 2010): 88200
Aréa (km2.): 1542
Kode pos: AZ3800
Kode telepon: 0138
Ibu kota: Qusar

Qusar nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Qusar.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Qusar Rayon