Rayon Saatly

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Multiple issues

Map of Azerbaijan showing Saatli rayon

Saatly (Basa Azerbaijan: Saatlı), nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Saatly Rayon