Rayon Salyan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Salyan

Salyan nyaéta hiji raion di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Salyan.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Salyan Rayon