Rayon Samukh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Samukh
Samux rayonu.jpg

Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Samux
Populasi (2010): 53900
Aréa (km2.): 1210
Kode telepon: 0265

Samukh (Samux) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Samukh Rayon