Rayon Shamkir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 40°49′57″N 46°1′35″E / 40.8325, 46.02639

Shamkir
Şəmkir
—  Rayon  —
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shamkir
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Shamkhor 1930
Ibu kota Şəmkir
Aréa[1]
 - Total 1.660 km2
Populasi (2010)[2]
 - Total 192.900
Zona wanci AZT (UTC+4)
 - Musim panas (DST) AZT (UTC+5)
Kode aréa telepon 241
Situs web www.shamkir-ih.gov.az

Shamkir (Basa Azerbaijan: Şəmkir) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu aya di beulah kalér-kulon nagara.

Rujukan[édit | sunting sumber]


Citakan:Shamkir Rayon

Citakan:Azerbaijan-geo-stub