Rayon Shamkir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 40°49′57″N 46°1′35″E / 40.83250°N 46.02639°E / 40.83250; 46.02639

Shamkir
Şəmkir
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shamkir
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shamkir
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Shamkhor 1930
Ibu kota Şəmkir
Aréa[1]
 • Total 1.660 km2 (640 sq mi)
Populasi (2010)[2]
 • Total 192.900
Time zone AZT (UTC+4)
 • Summer (DST) AZT (UTC+5)
Area code(s) 241
Website www.shamkir-ih.gov.az

Shamkir (Basa Azerbaijan: Şəmkir) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu aya di beulah kalér-kulon nagara.

Rujukan[édit | sunting sumber]


Citakan:Shamkir Rayon

Citakan:Azerbaijan-geo-stub