Rayon Tartar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Tartar (beureum jeung héjo kolot). Nu héjo kolot aya dina kakawasaan Républik Nagorno-Karabakh.

Tartar (Tərtər) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Kalobaannana aya dina kakawasaan séparatis Nagorno-Karabakh saprak Perang Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Martakert.

Citakan:Tartar Rayon