Rayon Zardab

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Zərdab
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Zardab
Populasi (2008): 51.800
Aréa (km2.): 860
Ibu kota: Zərdab

Zardab (Zərdab) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Zardab.


Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Zardab RayonCitakan:Zardab-geo-stub