Rendé, Cikalong Wétan, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Rendé

Peta lokasi Rendé
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cikalong Wétan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Rendé nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg