Rhoma Irama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rhoma Irama

Raden Haji Oma Irama anu leuwih katelah Rhoma Irama (lahir di Tasikmalaya, 11 Desember 1946), nyaéta musisi dangdut ti Indonésia anu landianana "Si Raja Dangdut".

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]