Ri (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana り.
Katakana リ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis ku dua garis; cara ngeja na (IPA) [ɺ̠i]. Duanana aslina tina karakter kanji 利.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg