Rumus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Rumus (Ing. formula) nyaéta jalan ringkes keur méré gambaran informasi (saperti dina matematik atawa rumus kimia) atawa "hubungan umum antar kuantitas". Salah sahiji nu kawentar nyaéta rumus Albert Einstein E = m × c 2 (tempo Special relativity).

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Harti séjén[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg