Rusdi jeung Misnem

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rusdi diteunggar Si Jalu, domba ingon-ingonna. Ilustrasi karya W.K. de Bruijn dina buku carita Rusdi jeung Misnem

Rusdi jeung Misnem mangrupakeun judul hiji bacaan barudak Sunda, karangan R. Jayadireja jeung A. C. Deenik. Citakan munggaran buku ieu teu aya catetan taunna, sedengkeun édisi kaduana medal taun 1913, kalawan eusi nu béda di sababaraha tempat.

Rusdi jeung Misnem mangrupa dua tokoh utama dina éta carita, lanceuk-adi sajodo.

Ringkesan carita[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • A. C. Deenik & Rd. Djajadiredja (éd. ka-1 tanpa taun, 1913 éd. ka-2). Roesdi jeung Misnem: boekoe bacaan pikeun moerid-moerid di Sakola Sunda. Rijswijk (Z. H.) Blaankwaardt & Schoonhoven, Batavia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Nulis.jpg